Ihletet adunk a vidéki élethez!

A Naturhalma Élményközpont az a hely, ahol megélheted azt, amiről eddig álmodtál. Itt kipróbálhatod magad a mezőgazdaságban, az élelmiszer, -és kozmetikum gyártásban, és egyben élvezheted Pannonhalma misztikus világát.

Ha ilyen életet álmodtál magadnak, gyűjts hozzá nálunk  inspirációt!

Naturhalma Győgynövényfarm

Kertészetünkben hiteles fajtaazonossággal rendelkező gyógynövényekkel foglalkozunk. Magonc koruktól szülői gondossággal nevelgetjük palántáinkat, akár 2,5-3 éves korukig, hogy vásárlóink minden igényt kielégítő méretű, és korú palántával színesíthessék környezetüket.
Jelenleg azt a 3 gyógynövényt szaporítjuk, amit nagy mennyiségben fel is dolgozunk:

Levendulapalánta
• Rozmaringpalánta
• Borsmentapalánta

Előrendeléseket minden év október végéig tudunk felvenni, attól függően, hogy Esküvői köszönetajándék, vagy telepítés lesz a felhasználás módja.
Állandó készletekkel rendelkezünk mintaboltunkban, ahol kiskereskedelmi mennyiségben mindig kapható pannonhalmi levendulapalánta, rozmaringpalánta, és borsmentapalánta.

Bővebben

Naturhalma Pannonhalmaszállás

Várható nyitás: 2025. Termékek

Naturhalma Workshop

Színes Pannonhalmaprogramokat szervezünk gyógynövényeink, és gyümölcseink éréséhez igazítottan szezonálisan meghirdetett workshop-ok keretében.
Részese lehetsz a kerti munkáknak, kapálhatsz, szüretelhetsz, gyógynövényt párolhatsz, zöldséget, gyümölcsöt dolgozhatsz fel, de készíthetsz szappanokat, és egyéb kozmetikumokat is. Kézműves foglalkozásainkra előzetes regisztrációval tudsz jelentkezni.

Hamarosan elérhető részletes programfüzetünk.

Bővebben Termékek

Naturhalma mintabolt

Ha átutazóban vagy Pannonhalmán, ne hagyd ki közvetlen gyártóüzemünk mellett kialakított Naturhalma mintaboltot, ahol diszkont árakon vásárolhatsz.

Használd minden érzékszerved, próbáld ki, kóstold meg, aztán sétálj egyet Levendulafarmunkon.

Választékunkban szörpök, lekvárok, zselék, növényi párlatok, olajok, kozmetikumok, és számtalan ajándék ötlet vár a legkülönbözőbb kiszerelésekben.

Hamarosan ezt nyújtjuk neked diszkont árakon. Várható nyitás: 2020.

Bővebben Termékek

Naturhalma webshop

Inspiráció a kényelmes vásárláshoz

Látogass webáruházunkba, ahol nap, mint nap azon dolgozunk, hogy vevőink épp olyan boldogan használják és fogyasszák termékeinket, mint ahogy mi készítjük azokat.

Örömünkre szolgál, hogy online vásárolsz, mindezzel több magyar család megélhetését támogatod!

Reméljük elégedett vagy termékünk minőségével, és mihamarább újabb rendelésed készíthetjük elő.

Termékek