Pannonhalmi levendula műhely - Viszonteladóként kérje kollégáink segítségét hétköznap 8.00-16.00 telefonon a +36 70 3133798-as számon, vagy emailben a nap 24 órájában!

levendulás ajándék   levendula ajándékcsomag   levendulaszörp    levendulás termékek   levendula szörp   levendulás ajándékcsomag

Elállási jog

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. Kormányrendelet értelmében a vásárló, az áru kézhezvételétől számított 14 napon belül elállhat indoklás nélkül is a vásárlástól. A megrendelő az elállási jogát, a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja.

Az elállás tényéről a vevőnek tájékoztatnia kell a Webshopot elektronikus, vagy postai levél formájában a „KAPCSOLAT” menüpontban megadott elérhetőségeken az Elállási nyilatkozat formanyomtatvány kitöltésével. Ezt a nyomtatványt a megrendelést visszaigazoló email alján kattintható linkként tudja letölteni.

Az áru visszaküldéséről a vevőnek kell gondoskodnia legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül.

A vevőt kizárólag az áru visszaküldésének költsége terheli.

Az üzemeltető a fogyasztónak visszajáró összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított 14 napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget. Az üzemeltető mindaddig visszatarthatja az összeget, amíg a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta vagy kétséget kizáróan nem igazolta, hogy azt visszaküldte.

A Webshop csak sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszajuttatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni.

Egyes termékekre jellegüknél fogva nem érvényes az elállás joga. Nem szolgáltatható vissza élelmiszer és kozmetikum, amennyiben a fogyasztó a terméket védő közvetlen csomagolást megbontotta, és/vagy megkezdte rendeltetésszerű használatát, hisz így a termék higiéniai/egészségügyi minősége már nem garantálható.
Amennyiben a fogyasztó nem nyitotta/bontotta meg ezen termékek közvetlen csomagolását, úgy elállási jogát az általános szabályok szerint gyakorolhatja.

HÍRLEVÉL
Irakozzon fel!
Elfogadom a felhasználási feltételeket.
pannonhalmi levendula, levendula ajándék, levendula szörp
Please wait