Pannonhalmi levendula műhely - Viszonteladóként kérje kollégáink segítségét hétköznap 8.00-16.00 telefonon a +36 70 3133798-as számon, vagy emailben a nap 24 órájában!

levendulás ajándék   levendula ajándékcsomag   levendulaszörp    levendulás termékek   levendula szörp   levendulás ajándékcsomag

Adatvédelmi nyilatkozat

TARTALOM

 

 

 

 

 

 

 

 

BEVEZETÉS

 

A www.naturhalma.hu üzemeltetője ezúton tájékoztatja a Webshop (a továbbiakban: Webshop) látogatóit a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról, az adatok védelme érdekében megtett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint a látogatók ezzel kapcsolatos jogairól, és azok érvényesítésének lehetőségeiről.

Amennyiben az Üzemeltető a Webshop látogatójától (továbbiakban: Felhasználó) bármilyen célra személyes adatokat kér, az alábbi rendelkezések az irányadók.

Jelen Adatvédelmi nyilatkozat az Üzemeltető (adatkezelő) Weboldala (Webshop) használatakor a Felhasználó esetlegesen megadott személyes adatainak kezelésére, feldolgozására, nyilvántartására vonatkozó alapvető információkat tartalmazza. Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel adatainak kezelésével kapcsolatban, kérjük, hogy a Weboldal használata előtt vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Az Adatvédelmi nyilatkozat bármikor módosításra kerülhet, a Felhasználó köteles időről időre ellenőrizni a Webshopot, biztosítandó, hogy az esetleges változásokról tudomással bírjon. Az Adatvédelmi nyilatkozat 2010. március 1. napján lépett hatályba. A Webshopban megadott személyes adatainak kezelésért az Üzemeltető felelős.

A Webshop  használata során a Cassiel&Raffael Kft. részére megadott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további felek számára. Kivételt képeznek ez alól a Cassiel&Raffael Kft. alvállalkozói, a kézbesítő futárszolgálatok, illetve a törvényben meghatározott egyéb esetek, hatósági megkeresés esetén továbbítja bíróság vagy hatóság felé.
A Webshop böngészése folyamán cookiek, és Double Click Cookiek segítségével technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai és marketing célokból. (az oldal látogatásának ténye, időtartama, IP-cím stb.) A Double Click Cookiek által gyűjtött információkat remarketing célokra használjuk fel. A Cassiel&Raffael Kft. ezen adatokat kizárólag jogilag hitelesen indokolt és alátámasztott esetben adja át hatóságok részére.
A szolgáltatás igénybevételéhez cookiek engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezni a cookiek használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. A cookiek tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookiekban személyes adat nem kerül tárolásra.
Kérjük, rendszeresen látogassa jelen oldalt az esetleges szabályváltozások miatti módosítások kiegészítések nyomon követése érdekében.

 

ADATKEZELŐ ADATAI

 

Az adatkezelő neve: Cassiel&Raffael Kft.
Székhelyének címe: 9090 Pannonhalma, Dózsa György u. 24.
Cg: 08-09-023243, a céget a Győri Törvényszék Cégbírósága jegyezte be
Adószám: 23808544-2-08
Adatvédelmi nyilvántartásba vételi szám: NAIH-53611/2012
E-mail: iEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Honlap: www.naturhalma.hu

 

AZ ADATKEZELÉS JOGSZABÁLYI HÁTTERE


Az adatkezelő, a felhasználó által megadott személyes adatok kezelésére, az Infotv.5.§ (1) bekezdésének a) pontja szolgál jogalapjául.  
A jelen tájékoztatóban részletezett személyes adatok kezelésére, tárolására, rögzítésére és továbbítására az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény céljával megegyezően az abban leírtak alapján kerül sor.

 

AZ ADATKEZELÉS CÉLJA

 

Az üzemeltető a kért adatokat, a Webshop üzemeltetése során keletkező kötelezettsége teljesítése érdekében, illetve a felhasználó által önkéntesen kért hírlevél küldés céljából kezeli az Infotv.4.§ (1) bekezdése alapján.

 

A KEZELT ADATOK KÖRE ÉS AZ ADATKEZELÉS IDŐTARTAMA


Az adatkezelés jogalapja az érintett (a Webshop Felhasználója) hozzájárulása.
A Websop használata során (a kézbesítés teljesítéséhez, számlázási adatokhoz, hírlevélhez, regisztráláshoz) az üzemeltető kéri felhasználó azonosító adatait, melyek: név, lakóhely címe, telefonszám, e-mail cím.
A megrendelés, hírlevélre, való feliratkozás, regisztrálás folyamán rögzített adatokat az adatkezelő a megrendelés teljesítéséhez, kapcsolattartáshoz használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által a Webshop oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre, tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra.

Amikor a Felhasználó Webshopba regisztrál, a hírlevélre való feliratkozás automatikus!

Az Üzemeltetőnek jogában áll a "Vélemények" rovatban, a felhasználók által megküldött közzé teendő tartalmakat (mely beérkezésüktől a Cassiel&Raffael Kft. tulajdonát képzik) szűrni, egészben vagy részeket közölni, adott esetben letiltani.

A Webshop használata folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat az adatkezelő bizalmasan kezeli. Leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, valamint kérhető  a megadott elérhetőség valamelyikén. 
Adatai módosítását, törlését bármikor kérheti írásban az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Az Üzemeltető kéri, hogy "Kiskorúak" - a vonatkozó helyi jogszabályok meghatározása szerinti - jogügyleteket (vásárlás vagy bármilyen más ügylet) szülő vagy törvényes képviselő engedélye nélkül ne tegyenek.

 

ADATTOVÁBBÍTÁS


Személyes adatait hozzájárulása nélkül az Üzemeltető nem továbbítja, nem teszi közzé, nem adja el, illetve nem adja bérbe és harmadik személy részére nem teszi hozzáférhetővé, ha csak ezen Adatvédelmi nyilatkozatban foglalt célok miatt szükséges, vagy azt jogszabály írja elő.
Az adattovábbítás jogalapja: a Felhasználó hozzájárulása az Infotv.5.§(1) bekezdése, illetve az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVII. törvény 13/A. §(3) bekezdése.
Az adattovábbítás célja: a szállítás lebonyolítása
A továbbított adatok köre: név, cím, email cím, telefonszám, tranzakciós összeg
Belföldi internetes megrendeléseik teljesítésének céljából adatait kizárólag a vállalatunkkal szerződéses viszonyban álló DPD Hungary Kft. futárszolgálatnak adjuk át.
A futárszolgálat telefonszáma: +36 1 501 6200
A futárszolgálat webcíme: https://www.dpd.com/hu
A futárszolgálat email-címe: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Levelezési cím: 1158 Budapest, Késmárk utca 14/B
ÁSZF: https://www.dpd.com/hu/home/szallitas/aszf

AZ ADATOKHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS 


A www.naturhalma.hu oldalon megrendeléskor megadott adatokhoz kizárólag a Cassiel&Raffael Kft. jogosultsággal rendelkező munkatársai férhetnek hozzá.

 

ADATBIZTONSÁG

 

A www.naturhalma.hu oldalon megrendeléskor vagy hírlevélre való feliratkozáskor megadott adatokat kezelő adatbázishoz való hozzáférést az adatkezelő jelszóval védi az illetéktelen hozzáféréstől, a nyilvánosságra hozatal, a megváltoztatás, törlés vagy megsemmisülés ellen.   

Az Üzemeltető a személyes adatokat a DotRoll Kft. (1439 Budapest, Pf.: 663. Adószám: 13962982-2-42. EU adószám: HU13962982. Cégjegyzékszám: Főv. bír. 01-09-882068; email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) szervererein tárolja, amelyek 24 órás személyi őrzéssel védettek, és a magyarországi internet gerinchálózaton találhatóak.

 

AZ ADATKEZELÉSSEL ÖSSZEFÜGGŐ JOGOK ÉS A JOGÉRVÉNYESÍTÉS LEHETŐSÉGEI


Az adatkezelés jogalapja a Felhasználók önkéntes hozzájárulása.

Személyes adataik kezeléséről a Felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az Üzemeltető kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az Üzemeltető nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás az Üzemeltető postai címén (székhely: 9090 Pannonhalma, Dózsa György u. 24.), illetve az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérhető.

Ugyanezeken az elérhetőségeken kezdeményezheti a Felhasználó személyes adatainak helyesbítését és törlését is.

A Webshop szolgáltatásainak nem megfelelő igénybevétele esetén, valamint a Felhasználó saját kérésére a hozzá tartozó adatokat töröljük. A törlésre a törlési igény megkezdésétől számított következő munkanapot követő 24 órán belül kerül sor.

Személyes adatainak biztonságára az Üzemeltető nagy hangsúlyt fektet. Azért, hogy megakadályozzuk a személyes adatokhoz történő jogosulatlan hozzáférést, megfelelő fizikai, elektronikus eljárást alkalmazunk az on-line beérkezett adatok védelméért és biztonságáért.

A személyes adatok kezelésével kapcsolatos kérdésekkel, észrevételekkel közvetlenül a Cassiel&Raffael Kft-hez lehet fordulni az alábbi elektronikus levélcímen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál való bejelentéssel, az érintett vizsgálatot kezdeményezhet arra hivatkozással, hogy személyes adatai kezelésével kapcsolatban jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fenn áll.
A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elérhetőségei: 1530 Budapest, Pf.: 5.
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c 
Telefon: 06/1-391-1400; Fax: 06/1-391-1410

 

FIGYELMEZTETÉS


Az információ a kozmetikumokban és élelmiszerekben található hatóanyagokról megismerés és bemutatás céljára szolgál.
Alkalmatlan betegség diagnosztizálásra, kezelésére, gyógyítására és nem helyettesíti szakképzett orvossal való konzultációt!

HÍRLEVÉL
Irakozzon fel!
Elfogadom a felhasználási feltételeket.
pannonhalmi levendula, levendula ajándék, levendula szörp
Please wait