Számos egyedi köszönetajándék létezik

Számos egyedi köszönetajándék ötlet létezik, azonban az ideális esküvői köszönőajándék megválasztásakor a népi hagyomány szerint a szerencse jelképét keressük.
Amikor a vőlegény és a menyasszony esküvői köszönőajándékot oszt, azzal a szerencsét adják tovább és erősítik a násznépnek adott vendégajándékkal.
Az egyedi esküvői köszönetajándék jóval többet jelent egy egyszerű ajándéknál, pontos küldetése van.

A násznépnek adott vendégajándék a szerencse, gazdagság, és dicsőség pozitív fordulatait hozza az ifjú pár életébe az adok-kapok elv alapján.
Nem véletlen használták a népi hagyományban a Rozmaring fűszernövényt ezen alkalommal, mint a termékenység, és tisztaság, illetve a Levendula gyógynövényt, mint a boldogság, siker, és szerencse szimbólumait. Mindkét növény a mai napig pozitív megerősítést jelent ezen fontos eseményen.
Talán véletlen, hogy a rozmaring virága úgy hasonlít a levendulavirágra, ahogy a levendulavirág levele a rozmaringéra?
Pannonhalmi levendulaműhelyünkben a legjobb köszönőajándékokat találod levendulavirágból és rozmaringból közvetlen a gyártótól.

A Naturhalma esküvői köszönetajándékok attól a legjobbak, hogy szimbolikájuk mellett valóban ötletesek és használati értékük, funkciójuk van.

Esküvői köszönetajándék koszorúslányoknak

Mivel a koszorúslányok általában az esküvő és a leánybúcsú szervezéséből és lebonyolításából is nagy részt vállalnak, ezért kedves gesztus, ha nekik külön is készültök egy kis kedvességgel. Ez lehet egy kisebb szépségcsomag, amiben krémek és illatszerek kapnak helyet.
Ha tehetitek, ne feledkezzetek el a koszorúslányokról sem!

Mikor és hogy kell átadni az esküvői köszönetajándékokat?

Általában az esküvő helyszínén, a tányérok mellé készítik őket, így amikor a szertartás után megrohamozzák a vendégek az asztalukat, már ott várja őket a meglepetés.
Máshol az étterem/sátor bejáratához teszik egy asztalra, és a vendégek távozáskor kiválaszthatják, melyiket szeretnék hazavinni.
A harmadik lehetőség, hogy az esküvő után külditek el őket a vendégeknek, hogy megköszönjétek a jelenlétüket és a nászajándékokat is egyben.
Számítsatok rá, hogy a vendégek majd kérnek az esküvőn készült képekből is. Ha utólag szeretnétek odaadni nekik a köszönőajándékokat, csomagoljatok 1-2 fotót is melléjük. Ezekkel lesz tökéletes a meglepetés!

Elfogyott

Köszönetajándék

Szappan mini

690 Ft

Egységár:172 Ft/10g

Elfogyott

Köszönetajándék

Levendulazsák mini

500 Ft

Egységár: 625 Ft/ 10 g

Elfogyott

Köszönetajándék

Levendulazselé mini

1190 Ft

Egységár:1190 Ft/100 g

Elfogyott

Köszönetajándék

Levendulavíz kémcsőben

500 Ft

Egységár:125 Ft/ 10 ml

Elfogyott

Köszönetajándék

Levendulapalánta mini

990 Ft

Egységár:990 Ft/1 db

Elfogyott

Köszönetajándék

Gyógytea kémcsőben

500 Ft

Egységár:125 Ft/ 10 ml

Elfogyott

Köszönetajándék

Levendula szörp mini

1290 Ft

Egységár:516 Ft/10 ml